Webmaster: Y. Klinckaert - info@belgiantrackcycling.be

BELGIAN TRACK MEETINGS
Home Kalender BK/CB Intern. Meeting Info / Uitslagen AVS-STORIES TV CUP Piste reglement Middenplein Live Ticker

Welkom op de pistepagina van het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx. Hier kan U deze winter de piste programma’s, de piste uitslagen alsook de tussenstanden van de AVS-STORIES TV CUP terug vinden. Ook alle bijkomende info alsook de linken naar de inschrijvingspagina’s zal U hier kunnen weer vinden.

WELKOM

Ook zullen er wekelijk reportages op AVS, SPORT 40 en SPORT 10 worden uitgezonden.


We zullen ook op iedere meeting een DJ voorzien, om een sfeer te creëren zoals op de 6-daagse!! 
Home Kalender BK/CB Intern. Meeting Info / Uitslagen AVS-STORIES TV CUP Piste reglement Middenplein

Waarom zou je als club naar de piste in de winter komen?

  1. Je zal merken dat de stuurvaardigheid van je renners  zal verbeteren. Ze zullen ook leren een explosieve sprint te ontwikkelen,…
  2. Wanneer je met meer dan 5 renners start zal er voor je team een box voorzien worden.  Je krijgt 2 extra accreditatie’s voor het middenplein.
  3. Komt je ploeg met 2 renners zal er een extra accreditatie klaar liggen voor je ploegleider. (Moet in het bezit zijn van een lic. Ploegleider)
  4. Last but not least: wekelijks zullen er reportages gemaakt worden voor de AVS-STORIES TV CUP. Hier hebben jullie, als club, de gelegenheid om jullie sponsors in beeld te brengen. Stel jullie even de vraag:  welke sport geeft jullie wekelijks 20 minuten zendtijd op Vlaamse televisie?

 

BRON: Stories TV/Sport 40 - Telenet Digitaal Kanaal 40